22 aprilie 2010

masina mea:D

Ok...Dupa cum ziceam, acesta est blogul MEU, aici voi scrie tot ce vreau EU. Astfel ca acum imi voi expune aici, pe sublimul meu blog, visul de a avea PROPRIA MASINA. Am doar 17 ani juma', unii imi zic ca sunt dement pentru ca ma gandesc prea devreme la lucruri care se vor intampla (sau nu) peste ani de zile(de ex, acum un an juma' deja faceam lista de invitati pentru majoratul meu de anu viitor:)) ). Sunt sonat, stiu, dar trebuie sa stabilesti dinainte ceea ce doresti pentru a avea un timp mai indelungat sa iti indeplinesti telul...parerea mea:D. Deci vara asta me apuc sa invat legislatia:D.

Acum doua saptamani m-am asezat si eu la volanul unei masini pt prima data. Am condus super tare pentru prima data(sper ca nu am avut doar eu impresia asta, nu de alta da' taicamiu era in dreapta, verde la fata:-"). Simtindu-ma acolo eu, ca detin tot controlul, eram in extaz, jur! Asta m-a facut sa incep sa visez si mai mult la prima mea masina, pe care vreau sa mi-o iau din banii mei (cam SF, dar asta vreau EU:D). Astfel ca am pornit sa imi fac o grama' de filme in cap, cum o sa imi fac eu banii aia, si am gasit solutia!! Vara viitoare o sa merg in Germania, la matusimea sa lucrez. O sa am 18 ani si o sa fiu smecher, asa ca SHARAP! Si pentru ca acolo masinile sunt ieftine, cu cei 2000 de euro adunati o sa imi iau...





...Land Rover'ul Freelander mult visat.Nu e noua masina, fiind din 2001, da' e frumoasa. Asta e, fiecare cu gusturile lui.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu